Friday, 19 November 2010 11:06

 

Pelerinaj în comuna doljeană Castranova, acolo unde chipul lui Iisus a apărut pe un nuc.

Zeci de oameni au venit să se roage şi să aprindă câte o lumânare în faţa unui copac din curtea unui oltean, considerat miraculos. S-au închinat şi au sărutat pământul, uimiţi de minunea din curtea omului.
Radu Stănculescu (51 de ani) povesteşte că, în luna februarie, a tăiat o creangă mai groasă dintr-un nuc, iar pe ciotul rămas, acum o săptămână a apărut chipul lui Iisus.

„La început nu se observa foarte bine, însă pe zi ce trece se vede tot mai bine. Este Mântuitorul. Nucul este vechi, cred că are mai bine de 100 de ani. Toată lumea are voie să vină, să aprindă o lumânare şi să se roage. Pomul va rămâne la noi în curte, iar de acum înainte vom avea mai multă grijă de el. Sunt curios dacă imaginea va dispărea în timp", a spus agricultorul Radu Stănculescu.

 

 

De o săptămână, oamenii vin să se roage la copacul- minune ca la un loc sfânt

Preotul din Castranova susţine că a mers la copac şi a observat că imaginea de pe ciot seamănă cu o icoană din biserică.

„Oamenii trebuie să se apropie tot mai mult de Dumnezeu. Eu, soţia şi copilul meu am mers şi ne-am rugat. Imaginea este identică cu chipul lui Iisus. Este o minune, iar cu siguranţă comuna noastră va fi ferită de acum înainte de toate relele", a spus Gheorghe Dincu, părinte la parohia Sfântul Nicolae din comună.

Sursa: Click


Related news items:

 

Ştiri

Ultimele ştiri

Revista Presei

Traco-Iliria

Calendar Păgân

Comunitate

Mitologia Indo-Europeana

Facebook

Thracia - Identitarian Press Agency - alătură-te grupului!